Cynax
Menu
https://www.cynax.nl/nl/over-cynax
Cynax Simplifying Information Technology

  Wij begrijpen uw business

  Ons voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen goed lopen zodat u uw doelen haalt en uw onderneming floreert. Wij zetten onszelf en onze expertise volledig in om uw ICT-processen te vereenvoudigen en stroomlijnen. Simplifying Information Technology.

  De tools waarmee we u kunnen ondersteunen zijn afhankelijk van wat u in uw specifieke situatie nodig heeft. CynTask voor een eenduidige projectmatige aanpak vanuit één visie en één taal, Demand Pulse voor de optimalisatie van uw voorraad en de interactieve Green Belt training met concrete handvatten en tools voor werkelijke procesverbetering. Stuk voor stuk tools met kennis die kennis terugkoppelen.

  Onze aanpak heeft de klant en zijn bedrijfsprocessen als uitgangspunt. Dat heeft de klanten veel profijt gebracht en ons succesvolle projecten opgeleverd in binnen- en buitenland in nagenoeg alle sectoren, o.m. productie, logistiek, retail en groothandel.

  Op deze manier hebben wij ons van Six Sigma-software pionier in 2005 ontwikkeld tot een van de specialisten op het gebied van ICT-maatwerkoplossingen van vandaag.

  Geïnteresseerd in wat onze tools voor uw business kunnen betekenen? Wij bespreken graag met u hoe wij dit op uw specifieke situatie kunnen afstemmen. U kunt bellen (+31 (0) 35 888 6053), mailen (h.rahimi@cynax.com) of hier uw vraag stellen.

  We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

  Solliciteren? Klik hier.

  Contact gegevens

  Cynax Headquarters
  Schans 40

  1261 MK, Blaricum
  The Netherlands

  T: +31 (0) 35 888 6053
  E: h.rahimi@cynax.com