Cynax
Menu
https://www.cynax.nl/nl/referenties
Cynax Simplifying Information Technology

  Referenties

  Hieronder enkele referenties
   

  OFFICE MANAGER 

  Op 3 juli 2013 begon mijn Green Belt training. De training bestond uit theorie door middel van het software pakket van Siggy. Daarnaast had ik 2 dagen extra begeleiding. Deze hadden wij verdeelt in 4 dagdelen, voor een zo groot mogelijk resultaat.
  Eind resultaat was dat ik met succes was geslaagd voor de Six Sigma Green Belt Training. 

  Wat heeft de Six Sigma Green Belt Training opgeleverd?
  Ik moest bij de start van de training een praktijk Six Sigma project uitkiezen. Hiervoor koos ik het proces 'salarismutaties'. Ultimum was hierbij al op zoek naar een aanzienlijke doorlooptijdsverkorting van het proces 'salarismutaties'. De doorlooptijd van de salarismutaties was elke maand ruim 2 weken werk. In dit project zijn met succes diverse Lean en Six Sigma instrumenten toegepast en is gelijk een meetsysteem op het eindresultaat opgeleverd. De doorlooptijd is van 2 weken werk verkort naar 1 dag! Dit alles door er een Six Sigma project van te maken en goed te letten op alle processen, dat ze zo op elkaar zijn ingesteld dat alles soepel en zonder fouten verloopt.

  Wat vond ik van de training?
  Ik vond de training in één woord super! Het is zo slim opgezet dat het de meeste effectiviteit oplevert. Je hebt het theoretische deel, door middel van de Siggy training, er is de praktijk met ervaren Black Belt trainer en als afsluiting een examen over wat je allemaal hebt geleerd. Alles zit dus in de training!
  Pas nadat je alle onderdelen hebt behaald heb je de Six Sigma Green Belt Certificaat en kan je Six Sigma projecten binnen je organisatie starten.

   

  LOGISTICS

  Ik was op zoek naar een Six Sigma training om onze pragmatische werkwijze te onderbouwen met theorie om daarvandaan de aanpak van vraagstukken beter op te kunnen zetten. Ik werd benaderd door Cynax, die mij een interactieve training, ontwikkeld door General Electric, konden aanbieden. Het flexibele karakter aan deze training, die inhoudelijk niet afwijkt van een klassikale aanpak, sprak me bijzonder aan. Nu kon ik zelf de tijd indelen en was ik geen tijd kwijt met reizen naar een cursuslocatie. De training is erg leerzaam door de combinatie van theorie en praktijk, door middel van simulaties en oefeningen. Door de tussentijdse vragen en eindtoetsen per hoofdstuk, kun je je gelijk toetsen om te zien of je het begrepen hebt of nog even terugkijken, of naar de bijhorende documenten gaan (tools, theorie, woordenlijsten), om het onderdeel beter in te begrijpen. De aanpak met gebruikmaking van ‘Siggy’ en per hoofdstuk eigen – specialistische – vertellers, zorgt dat het luisteren naar de theorie afwisseling en daardoor wat dynamiek heeft. Al met al, heb ik er veel geleerd en het als prettige leermethode ervaren!

   

   

  MANAGMENT

  Ik was op zoek naar een flexibele en kwalitatieve Six Sigma training om mijn theoretische kennis over het DMAIC principe verder te ontwikkelen. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Cynax. Zij bieden een interactieve training aan die is ontwikkeld door General Electric en wordt toegepast door een aantal gerenommeerde consultancy bedrijven, om hun medewerkers op te leiden tot Six Sigma Green belts. Deze referenties in combinatie met de kwaliteit en flexibiliteit van deze training waren voor mij doorslaggevend om voor Cynax te kiezen. De training is erg leerzaam door de combinatie van theorie als praktijk door middel van simulaties en oefeningen. Tijdens de training kreeg ik de beschikking over een grote database gevuld met “white papers”, tools, formulieren en macro’s die ook na de training kunnen worden gebruikt voor Six Sigma projecten. Terugkijkend ben ik blij met mijn keuze voor Cynax. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er veel van heb geleerd.

   

   

  Marketing Manager

  In de afgelopen twee jaar werd ik tijdens het uitvoeren van een aantal interim opdrachten geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van logistieke processen binnen ondernemingen en andere zaken van organisatorische aard.

  Via een relatie in mijn netwerk werd ik in contact gebracht met Cynax die mij aanraadden de cursus Green Belt Six Sigma te volgen door middel van hun trainingsmethode die ik in mijn eigen tempo en op mijn eigen computer kon volgen.

  De training is heel overzichtelijk opgebouwd en voor vrijwel iedereen goed te volgen. Ik heb veel nieuwe en direct bruikbare inzichten opgedaan. Ik kan iedereen aanraden eens met Cynax over deze training te gaan praten. Voor ondernemingen is ook een “in house” oplossing voorhanden.